Skip to main content
[trx_block]

Sykkelprosjekt, 2009 for begynnende Supreme mini DH. Målet med prosjektet var å gjøre sykkelen mer egnet for sykling i Trail og All Mountain-stil. Utgangspunktet var en 26 ″ sykkel som veide rundt 16 kg. Gjennom årene har sykkelen blitt brukt til å sykle løyper og funnet å være en veldig morsom sykkel for mange forskjellige bruksområder. Dette er grunnen til at sykkelen ble valgt ut til fornyelsesprosjektet.

[/trx_block]
[trx_columns][trx_column_item]

Denne sykkelen har også en retro følelse til 11-års alderen. Terrengsykler har utviklet seg så mye de siste årene at selv 10 år gamle sykler kan være retro i øynene til en hobby.

Vintage Steel Chain armbånd til høyre – armbånd for menn

[/trx_column_item][trx_column_item][trx_image url=”6116″][/trx_column_item][/trx_columns][vc_empty_space][trx_image url=”6152″ title=”Commencal Supreme mini dh Trail conversion 27.5“”][vc_empty_space]
[trx_block]

Prosjektet ble implementert på et minimalt budsjett, hovedsakelig med delene som ble brukt. Det gamle DHX5.0 spiralfjærsjokket erstattet av reveflyttsjokk. Hjulene er noen få år gamle Mavic Crossmax enduro 27,5 tommer. Større hjul passet veldig godt inn i den gamle Fox floatfronten og det var akkurat nok plass på rammen. Den gamle Thompson Saddle-posten ble endret til en one-lift-stolpe. 32T Oval hjul ble skiftet til et framhjul.

[/trx_block][vc_empty_space]
[trx_columns][trx_column_item][trx_image url=”6256″][/trx_column_item][trx_column_item]

Prosjektet ble startet med demontering av en hel sykkel. Den originale turkise fargen på rammen måtte forlate og rammen ble tatt for sandblåsing. Etter sandblåsing av rammen ble alle lagrene skiftet ut i rammen. Etter dette fortsatte konstruksjonen med letingen etter passende deler og oppbyggingen av sykkelen.

[/trx_column_item][/trx_columns][vc_empty_space]
[trx_columns][trx_column_item][trx_image url=”6161″][/trx_column_item][trx_column_item][trx_image url=”6143″][/trx_column_item][/trx_columns][vc_empty_space]
[trx_columns][trx_column_item][trx_image url=”6134″][/trx_column_item][trx_column_item]

For å avslutte sykkelen, ble dekalene fra samme årsmodell Commencal Supreme DH verdensmesterskap i begrenset utgave passende funnet å gi æren for den sykkelen. Den fargerike tapede sandblåste rammen og de gule platene av mavic er godt tilpasset.

Bike Herrsmykker – Herresmykker

[/trx_column_item][/trx_columns][vc_empty_space]
[trx_content][trx_image url=”6179″][/trx_content][vc_empty_space]
[trx_content][trx_image url=”6125″][/trx_content][vc_empty_space]
[trx_columns][trx_column_item][trx_image url=”6213″][/trx_column_item][trx_column_item][trx_image url=”6222″][/trx_column_item][/trx_columns]